Sedotan tebu

Katrangan singkat:

Jerami tebu digawe saka serat tebu, bahan baku sing bisa dianyari. Jinis tebu jinis anyar iki cocog banget kanggo ngganti jerami plastik amarga digawe saka sumber alami sing mung nggunakake bahan organik lan sayuran uga konsumsi energi sing kurang sajrone produksi. Mula tebu bisa dadi biodegradable lan dadi salah sawijining alternatif paling apik kanggo sedotan plastik.


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Tabel Parameter Produk

Bahan: Tebu Jeneng: NATUREPOLY
Musim: Kabeh-Mangsa Panuku Komersial: Restoran, Fast Food, lan Layanan Panganan Takeaway,
Paket: 10000 pcs / karton Jeneng Produk: Sedotan tebu
Ukuran: 6mm * 210mm, 7mm * 210mm, bisa disesuaikan Wangun: Lurus
Fitur: Sekali Pakai Eco Friendly Stock Biodegradable Sertifikasi: EN13432, SGS, Sertifikat Bahan Pangan
MOQ: 100 000 pcs Kemampuan Pasokan: 50000000 Potongan / potongan saben Minggu
Rincian kemasan: Jerami tebu
Tas OPP, karton, cotainer, palet utawa khusus
Pelabuhan Pengiriman: Shanghai
Wektu Utama Jumlah (Karton) 1 - 50 > 50
Est. Wektu (dina) 20 Kanggo dirembug

Katrangan Produk

Jerami tebu digawe saka serat tebu, bahan baku sing bisa dianyari. Jinis tebu jinis anyar iki cocog banget kanggo ngganti jerami plastik amarga digawe saka sumber alami sing mung nggunakake bahan organik lan sayuran uga konsumsi energi sing kurang sajrone produksi. Mula tebu bisa dadi biodegradable lan dadi salah sawijining alternatif paling apik kanggo sedotan plastik. Mula, bahan kaya ngono ora bakal ngrusak lingkungane.

Jerami tebu duwe umur 10 nganti 12 wulan gumantung saka lokasi lan lingkungan panyimpenan. Disaranake supaya bebas saka panas lan asor. Jerami tebu bisa digunakake kanggo ombenan adhem lan minuman panas nganti 70 ℃.

Perusahaan kita target operasi kanthi setya, nglayani kabeh konsumen, lan terus nggunakake teknologi anyar lan mesin anyar. Yen dibutuhake, welcome kanggo kontak karo kita liwat kaca web utawa konsultasi telpon, kita bakal seneng ngladeni sampeyan. Kita dadi mitra sing bisa dipercaya ing pasar internasional kanthi barang sing paling apik. Keuntungan kita yaiku inovasi, keluwesan lan keandalan sing dibangun sajrone luwih saka sepuluh taun kepungkur. Kita fokus nyedhiyakake layanan kanggo para klien minangka elemen utama kanggo nguatake hubungan jangka panjang. Kasedhiya terus solusi kelas dhuwur kanthi kombinasi pra-sales lan layanan purna jual njamin daya saing sing kuat ing pasar sing saya global.

Tampilan Gambar Produk

3
2
3111

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan