Piala Saos

Katrangan singkat:

Minangka produsen profesional kanggo ngombe siji-sijine lan wadhah panganan luwih saka 13 taun, kita duwe macem-macem cangkir bagean PLA, cangkir es krim PLA, cangkir ngombe PLA, cangkir PLA tipe U, cangkir / wadhah, wadhah PLA lan tutup kanggo kabeh. Cangkir adhem PLA minangka substitusi sing sampurna kanggo gelas plastik tradisional amarga cangkir 100% kompos lan biodegradable.


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Tabel Parameter Produk

Aplikasi: Panganan & Minuman, Deli, Makanan Cepat Saji, Pesta, Bar, Warung Kopi Penanganan Percetakan: Pelapisan UV
Gaya: Tembok Tunggal Papan Asal: Shanghai, China
Jeneng: NATUREPOLY Nomer Model: HNC-PC, 4oz, 12oz, 16oz, 20oz, 24oz
Fitur: Bahan Daur Ulang, Biodegradable, ramah lingkungan Pesenan Khusus: Nampa
Werna: Bening Packing: 50 pcs / lengen klambi, 20 lengen klambi / cilik
MOQ: 100.000 pcs Kemasan Khusus: Nampa
Sertifikasi: EN13432, OK Kompos, SGS Kapasitas: 1 oz, 2 oz, 4 oz, 12 oz, 14 oz, 16 oz, 20 oz lsp
Logo: Ngatur Conto: Gratis

Katrangan Produk

Minangka produsen profesional kanggo ngombe siji-sijine lan wadhah panganan luwih saka 13 taun, kita duwe macem-macem cangkir bagean PLA, cangkir es krim PLA, cangkir ngombe PLA, cangkir PLA tipe U, cangkir / wadhah, wadhah PLA lan tutup kanggo kabeh. Cangkir adhem PLA minangka substitusi sing sampurna kanggo gelas plastik tradisional amarga cangkir 100% kompos lan biodegradable. Bahan sing digunakake yaiku anggota kulawarga poliester, lan bahan asline cukup lan bisa diisi maneh ing jagung, tapioka lan sapanunggalane. Ing kondhisi kompos industri, PLA lan bahan biodegradable liyane sajrone 180 dina, 90% bagean organik mudhun dadi banyu lan karbon dioksida. Mula, cangkir adhem kita ramah lingkungan.

Barang dagangan kami umume diakoni lan andal dening para pelanggan lan bisa terus nuwuhake gegayuhan ekonomi lan sosial sajrone Pabrik China 18 Paket Cilik Desain Botol Saos Jam Baru, Prinsip Inti Perusahaan Kami: Dhisikan prestise; Garansi standar; Pelanggan paling dhuwur .

18 Tahun Pabrik China Paket Plastik Cangkir Plastik lan Piala Saus Sekali Pakai, rega Produk Kami wis entuk reputasi apik ing saben negara sing gegandhengan. Amarga panyiapan perusahaan kita. kita negesake inovasi prosedur produksi lan metode manajemen modern paling anyar, kanggo narik kawigaten bakat ing industri iki. Kita nganggep solusi kualitas apik minangka karakter inti sing paling penting.

Tampilan Gambar Produk

8
4
6
2
5
3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan