Mangkok salad

Katrangan singkat:

Minangka produsen profesional kanggo ngombe siji-sijine lan wadhah panganan luwih saka 13 taun, kita duwe macem-macem cangkir bagean PLA, cangkir es krim PLA, cangkir ngombe PLA, cangkir PLA tipe U, cangkir / wadhah, wadhah PLA lan tutup kanggo kabeh. Cangkir adhem PLA minangka substitusi sing sampurna kanggo gelas plastik tradisional amarga cangkir 100% kompos lan biodegradable.


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Tabel Parameter Produk

Aplikasi: Panganan & Minuman, Deli, Makanan Cepat Saji, Pesta, Bar, Warung Kopi Penanganan Percetakan: Pelapisan UV
Gaya: Tembok Tunggal Papan Asal: Shanghai, China
Jeneng: NATUREPOLY Nomer Model: HNC-PC, 4oz, 12oz, 16oz, 20oz, 24oz
Fitur: Bahan Daur Ulang, Biodegradable, ramah lingkungan Pesenan Khusus: Nampa
Werna: Bening Packing: 50 pcs / lengen klambi, 20 lengen klambi / cilik
MOQ: 100.000 pcs Kemasan Khusus: Nampa
Sertifikasi: EN13432, OK Kompos, SGS Kapasitas: 1 oz, 2 oz, 4 oz, 12 oz, 14 oz, 16 oz, 20 oz lsp
Logo: Ngatur Conto: Gratis

Katrangan Produk

Kanggo entuk tahap nyadari impen para karyawan! Kanggo mbangun kru sing luwih bahagia, luwih bersatu lan luwih trampil! Kanggo entuk bathi bebarengan karo prospek, panyedhiya, masarakat lan awake dhewe kanggo Kemasan Piala Sup 32oz Paling Laris PLA Bowl Supplier PLA Salad Bowl Bowl Chinese PLA Sup Mangkuk nganggo Tutup, Sugeng rawuh ing kabeh konsumen ing donya kita kanggo perusahaan lan kerjasama jangka panjang. Kita bakal dadi mitra lan pemasok sing bisa dipercaya.

Paling laris China 32oz PLA Sup Bowl, PLA salad Bowl, Barang kita diekspor menyang saindenging jagad. Pelanggan mesthi wareg karo kualitas, layanan berorientasi pelanggan, lan rega kompetitif sing bisa dipercaya. Misi kita yaiku "terus entuk kesetiaan sampeyan kanthi ngaturake upaya kanggo terus ningkatake produk lan solusi lan layanan kanggo njamin kepuasan pangguna pungkasan, pelanggan, karyawan, pemasok lan komunitas ing saindenging jagad sing kita kerjakake ".

Peralatan sing dikelola kanthi apik, tim sales profesional, lan layanan purna jual sing luwih apik; Kita uga kulawarga gedhe, kabeh duwe rega "persatuan, pengabdian, toleransi" kanggo Produk Personalisasi Bahan Plastik Granul Pvc China Kanthi Kualitas Tinggi, Kita yakin dhewe bakal nyedhiyakake solusi kualitas paling dhuwur kanthi rega sing resonable , dhukungan purna jual sing apik kanggo para pelanggan. Lan kita bakal ngembangake masa depan sing bisa dibayangke.

Tampilan Gambar Produk

4
6
2
1
3
5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan