PLA Straw

Katrangan singkat:

Sedotan biodegradable, utawa straw PLA minangka alternatif biodegradable lan ramah lingkungan kanggo straw plastik. Iki bisa uga asale biologis lan kompos industri. Kasunyatane, asam polylaktik sing dikenal minangka PLA diproklamasikan dadi solusi organik lan sulih saka plastik.


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Tabel Parameter Produk

Bahan: PLA Jeneng: NATUREPOLY
Musim: Kabeh-Mangsa Panuku Komersial: Restoran, Fast Food, lan Layanan Panganan Takeaway,
Paket: 10000 pcs / karton Wangun: Lurus, ditekuk, dituding
Ukuran: 6mm * 21mm, 8mm * 21mm, bisa disesuaikan Sertifikasi: EN13432, kompos OK, CE / EU, LFGB, SGS
Fitur: Sekali Pakai Eco Friendly Stock Biodegradable Kemampuan Pasokan: 50000000 Potongan / potongan saben Minggu
Jinis Plastik: Asam Polylactic Pelabuhan Pengiriman: Shanghai
MOQ: 100000 pcs
Rincian kemasan: Tas OPP, tas Kompos, kothak utawa khusus

Katrangan Produk

Sedotan biodegradable, utawa straw PLA minangka alternatif biodegradable lan ramah lingkungan kanggo straw plastik. Iki bisa uga asale biologis lan kompos industri. Kasunyatane, asam polylaktik sing dikenal minangka PLA diproklamasikan dadi solusi organik lan sulih saka plastik.

Pancen, PLA adhedhasar bio lan biodegradable, digawe saka sumber daya sing bisa dianyari kayata pati jagung, gula, utawa kentang. Iki minangka alternatif kanggo profesional katering / bar sing pengin tuku jerami sing ramah lingkungan.

Kita nawakake macem-macem sedotan kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan: sedotan empuk 5mm kanggo koktail, sedotan 12mm kanggo teh gelembung lan liya-liyane, amarga kita bisa ngatur kanggo milih.

Yen sampeyan nggoleki ing endi bisa tuku sedotan PLA kanthi rega murah lan kanthi pilihan sing luwih akeh, priksa manawa ngubungi. "

Kita terus nawakake sampeyan layanan pelanggan sing paling tliti, lan macem-macem desain lan gaya kanthi bahan sing paling apik. Upaya kasebut kalebu kasedhiyan desain khusus kanthi kecepatan lan pengiriman. Kita saestu nampi kanca kanggo negosiasi perusahaan bisnis lan miwiti kerja sama. Muga-muga bisa melu tangan karo kanca cedhak ing industri sing beda kanggo ngasilake jangka panjang. Luwih saka sepuluh taun pengalaman ing arsip iki, perusahaan wis entuk reputasi dhuwur saka njero lan luar negeri. Dadi, kita ngajak kanca-kanca saka saindenging jagad teka lan ngubungi kita, ora mung kanggo bisnis, nanging uga kekancan. Aja ragu-ragu kontak karo kita nalika mbutuhake.

Tampilan Gambar Produk

1
4
10
2
3
8
6
5
9

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan