Piala & Tutup PLA

Katrangan singkat:

Minangka produsen profesional kanggo ngombe siji-sijine lan wadhah panganan luwih saka 13 taun, kita duwe macem-macem cangkir bagean PLA, cangkir es krim PLA, cangkir ngombe PLA, cangkir PLA tipe U, cangkir / wadhah, wadhah PLA lan tutup kanggo kabeh. Cangkir adhem PLA minangka substitusi sing sampurna kanggo gelas plastik tradisional amarga cangkir 100% kompos lan biodegradable.


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Tabel Parameter Produk

Aplikasi: Panganan & Minuman, Deli, Makanan Cepat Saji, Pesta, Bar, Warung Kopi Penanganan Percetakan: Pelapisan UV
Gaya: Tembok Tunggal Papan Asal: Shanghai, China
Jeneng: NATUREPOLY Nomer Model: HNC-PC, 4oz, 12oz, 16oz, 20oz, 24oz
Fitur: Bahan Daur Ulang, Biodegradable, ramah lingkungan Pesenan Khusus: Nampa
Werna: Bening Packing: 50 pcs / lengen klambi, 20 lengen klambi / cilik
MOQ: 100.000 pcs Kemasan Khusus: Nampa
Sertifikasi: EN13432, OK Kompos, SGS Kapasitas: 1 oz, 2 oz, 4 oz, 12 oz, 14 oz, 16 oz, 20 oz lsp
Logo: Ngatur Conto: Gratis

Katrangan Produk

Produk kami wis diakoni banget lan bisa dipercaya dening pangguna lan bisa uga kepengin kepengin finansial lan sosial bola-bali kanggo ODM Factory China Design Biodegradable Disposable Cold Eco Coffee Beverage PLA 6oz 8oz Cups Produsen, We welcome banget kabeh sudut pandang tampilan saka omah lan luar negeri kanggo kerja sama karo kita, lan ngarepake korespondensi sampeyan.

Pabrik Piala ODM Pabrik China lan rega Disposable, Filsafat bisnis: Jupuk pelanggan dadi Pusat, njupuk kualitas minangka urip, integritas, tanggung jawab, fokus, inovasi. Kita bakal nyedhiyakake ahli, kualitas kanggo kapercayan para pelanggan, kanthi paling akeh pemasok global utama, kabeh karyawan bakal kerja bareng lan maju bareng.

Produk Kepribadian China Granule PVC Putih, Granule PVC, Amarga stabilitas barang, pasokan pas wektune lan layanan tulus, mula bisa adol barang dagangan ora mung ing pasar domestik, nanging uga diekspor menyang negara lan wilayah, kalebu Tengah Timur, Asia, Eropa lan negara lan wilayah liyane. Sanalika, kita uga nindakake pesanan OEM lan ODM. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo ngawula perusahaan sampeyan, lan nggawe kerjasama sing sukses lan ramah karo sampeyan.

Tampilan Gambar Produk

8
5
6
4
3
2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan