Interveiw karo Pendhiri Naturepoly Luna babagan Straw PLA kita

P1: Apa sing diarani PLA?

Luna: PLA tegese Asam Polylactic. Iki digawe, kanthi kahanan sing dikendhaleni saka tanduran fermentasi kaya pati jagung, singkong, tebu lan pulp gula bit. Transparan lan angel.

P2: Apa produk sampeyan bisa disesuaikan?

Luna: Nggih. Kita nawakake produk khusus, kayata logo cetak, desain grafis lan slogan ing sedotan, sedotan warna sing cocog karo warna pantone sing ditemtokake dening klien. Uga ana versi tambahan jerami PLA kanggo mesthekake yen bisa nembus film sing nutupi cangkir pakai, sing dirancang khusus kanggo klien toko teh umpluk.

P3: Ngendi bisa digunakake sedotan PLA?

Luna: Toko teh umpluk, kopi, bar, klub, blok, ing omah lan pesta.

P4: Sedotan biodegradable nggawe sejarah, amarga jagad iki adoh saka plastik panggunaan tunggal (SUP). Apa alternatif inovatif liyane kanggo SUP sing wis sampeyan siyap?

Luna: Pangurangan nggunakake plastik ing restoran lan omah teh ora cukup. Kita nemokake kebutuhan solusi ramah lingkungan ing segmen jerami industri, kaya sedotan U cilik lan teleskopik sing dipasang ing jus lan susu susu anak.

Iki tegese ngatasi tantangan ngasilake ukuran 0,29 inci / 7,5 milimeter lan nggawe resep PLA sing luwih canggih kanggo sedotan sing luwih kuwat sing bisa ditusuk liwat segel saka kothak minuman. Kajaba iku, kita kalebu salah sawijining produsen pertama ing jagad sing nyedhiyakake sedotan PLA tahan panas. Sedotan kita bisa nahan suhu nganti 80 ° Celcius.

P5: Suwene suwene jerami kanggo mudhun?

Luna: Biodegradabilitas lan kompostabilitas produk wis lulus tes sing dianakake TUV Austria, Bureau Vitas lan FDA. Ing lingkungan kompos industri, jerami rusak nganti 180 dina.

Ing lingkungan kompos omah, jerami PLA rusak kabeh udakara 2 taun. (Kompos karo sampah pawon).

Ing lingkungan alami, jerami mbutuhake wektu udakara 3 nganti 5 taun kanggo ngrusak kabeh.

P6: Kepiye maneh panemune PLA bisa digawe panas?

Luna: Suhu tahan panas maksimum jerami PLA kita yaiku 80 ° Celcius.


Wektu kiriman: Mar-08-2021