Warta

  • Interveiw with Naturepoly Founder Luna about our PLA Straw

    Interveiw karo Pendhiri Naturepoly Luna babagan Straw PLA kita

    P1: Apa sing diarani PLA? Luna: PLA tegese Asam Polylactic. Iki digawe, kanthi kahanan sing dikendhaleni saka tanduran fermentasi kaya pati jagung, singkong, tebu lan pulp gula bit. Transparan lan angel. P2: Apa produk sampeyan bisa disesuaikan? Luna: Nggih. We offer khusus ...
    Waca liyane
  • How Much Plastic Do We “Eat” Every Day?

    Pira Plastik sing "Mangan" Saben Dina?

    Saiki planet iki nyekseni polusi plastik sing luwih parah tinimbang sadurunge. Ing pucuk Gunung Everest, 3.900 meter ing ngisor Segara China Selatan, ing antarane tutup es Arktik lan uga ing dhasar polusi plastik Mariana Trench ana ing endi-endi. Ing jaman cepet-kontra ...
    Waca liyane
  • Facts About Biodegradable Plastic

    Fakta Babagan Plastik Biodegradable

    1. Apa sing diarani plastik sing rusak? Plastik sing bisa rusak bisa dadi konsep gedhe. Iki minangka periode wektu lan ngemot siji utawa luwih langkah ing kahanan lingkungan sing ditemtokake, nyebabake pangowahan sing signifikan ing struktur kimia materi, kelangan sifat tartamtu ...
    Waca liyane