Film Cling Panganan

Katrangan singkat:

Film iki digawe saka PLA, sing ora beracun kanggo manungsa lan lingkungan. Pancen mudhun dadi banyu lan karbon dioksida ing kondisi kompos ing 6 wulan, mula bahan iki ramah lingkungan lan mbantu sampeyan nglindhungi lingkungan lan nyuda polusi. Iki nduweni kateguhan sing apik, bantalan beban sing kuwat, panyegelan ketat, ora ana jinis bocor lan breakpoint.


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Tabel Parameter Produk

Bahan: PLA, Asam polimaktik, PLA ukuran: 30cm * 30m, 10mic / rol
Atose: Alus Papan Asal: Shanghai, China
Transparan: Transparan Werna: transparan
Jeneng: NATUREPOLY Pangiriman: 20-30 dina
Pikiran: 10mik Aplikasi :: Pasar Pangan, Jagal, Supermarket, Pawon, Restoran,
Paket: 1 gulung / kothak, 40 kothak / karton Tipe Bisnis: Pabrikan

Katrangan Produk

Film iki digawe saka PLA, sing ora beracun kanggo manungsa lan lingkungan. Pancen mudhun dadi banyu lan karbon dioksida ing kondisi kompos ing 6 wulan, mula bahan iki ramah lingkungan lan mbantu sampeyan nglindhungi lingkungan lan nyuda polusi. Iki nduweni kateguhan sing apik, bantalan beban sing kuwat, panyegelan ketat, ora ana jinis bocor lan breakpoint. Uga gampang luh, sehat lan ora ana ambu, sing migunani kanggo kesehatan para pangguna. Kanthi transparansi sing jelas, lan sifat sing apik, pilihan sing apik yaiku mbungkus panganan seger kayata daging, woh, sayuran lsp, sing bisa nambah kesegaran panganan. Kajaba iku, kita yakin produk iki ora beracun, dadi sampeyan ora prelu nganggep kesehatan panganan. Bungkus PLA iki ora lebur ing oven gelombang mikro, lan ora ambruk amarga kena uap, dadi gampang kanggo cair lan adhem panganan. Kanthi cara iki, ana akeh layar sing bisa nggunakake produk iki kayata urip saben dinten lan piknik. Yen sampeyan pengin njaga panganan tetep seger, film PLA iki minangka pilihan sing paling optimal.

Ngelingi prinsip dhasar "kualitas, panyedhiya, kinerja lan pertumbuhan", Muga-muga bisa ngubungi mitra internasional lan domestik sing padha, lan muga-muga bisa kerja bareng karo sampeyan sajrone cedhak karo masa depan sing bisa diduga! Kita wis ngekspor produk menyang kabeh jagad. Salajengipun, kabeh produk diprodhuksi nganggo peralatan canggih kanggo njamin kualitas tinggi. Yen sampeyan kasengsem ing produk apa wae, aja ragu-ragu hubungi kami. Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

Tampilan Gambar Produk

1
6
2
5
3
4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan