Sarung Tangan Biodegradable

Katrangan singkat:

Supaya tetep sehat lan higienis, sarung tangan sing bisa dibuwang bisa dadi pilihan sing paling apik. Digawe saka bahan adhedhasar tanduran (PLA), bisa dadi 100% kompos lan biodegradable. Contone, dheweke bakal ngrusak kabeh kanthi 180 dina ing lingkungan kompos industri. Yen ing lingkungan alam, bahan kasebut mbutuhake udakara 3 nganti 5 taun kanggo ngrusak kabeh.


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Tabel Parameter Produk

Bobot: 100-140G Kekandelan: 2,1 mikron
Panggunaan: Reresik, Reresik, Cuci, Isolasi Lenga lan Debu Bahan njaba: PLA
Bahan: PLA, PBAT, PLA Biodegradasi 100% Papan Asal: Shanghai, China
Jeneng: NATUREPOLY Nomer Model: HNM-GLO01
Jeneng Produk: Sarung Tangan Sekali Pakai Biodegradable Ukuran: Siji Ukuran
Werna: Bening Sertifikat: Sertifikat Kelas Pangan, sertifikat biodegradablilitas
Fitur : Biodegradablitiy, keberlanjutan,
Lumahing Gamelan lan Fleksibel
MOQ: 2000 kothak
Logo: Bisa disesuaikan Packing: 100 pcs saben kothak

Katrangan Produk

Supaya tetep sehat lan higienis, sarung tangan sing bisa dibuwang bisa dadi pilihan sing paling apik. Digawe saka bahan adhedhasar tanduran (PLA), bisa dadi 100% kompos lan biodegradable. Contone, dheweke bakal ngrusak kabeh kanthi 180 dina ing lingkungan kompos industri. Yen ing lingkungan alam, bahan kasebut mbutuhake udakara 3 nganti 5 taun kanggo ngrusak kabeh. Mula, produksi kita minangka pilihan sing paling optimal yen sampeyan pengin nglindhungi lingkungan alam. Produksi iki cocog kanggo panggunaan restoran lan omah, utawa papan umum sing dadi prioritas kebersihan. Yen sampeyan kudu nggunakake sarung tangan sing bisa digunakake lan tetep ijo, gunakake Sarung Tangan PLA kita. Sarung tangan PLA minangka solusi sing sampurna kanggo njaga tangan sampeyan supaya tetep resik lan njaga lingkungan sampeyan supaya tetep aman. Apa maneh, kita bisa nyedhiyakake produk sing bisa disesuaikan kayata ukuran, warna lan liya-liyane. Mesthi wae, kita uga bisa menehi cara kemasan sing beda kanggo ide unik sampeyan.

Kanggo nggawe nilai ekstra kanggo para pelanggan yaiku filosofi perusahaan, lan kita kepengin banget kerja sama karo para pelanggan ing saindenging jagad. Kita yakin bisa memenuhi macem-macem kebutuhan pelanggan amarga bisa ngembangake produk anyar kanthi terus-terusan. Kita uga seneng nampani pelanggan kanggo ngunjungi perusahaan lan tuku produk. Priksa manawa sampeyan bebas hubungi kita kanggo bisnis lan kita yakin bakal nuduhake pengalaman praktis dagang ndhuwur karo kabeh pedagang.

Tampilan Gambar Produk

gloves
1
7
5
2
6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan