Alat Tulis CPLA

Katrangan singkat:

Digawe saka plastik CPLA, bioplastik sing asale saka tepung jagung, peralatan sing bisa digunakake 100% dadi kompos industri, dadi alternatif ramah lingkungan kanggo peralatan plastik tradisional. Kanthi tatanan sing inovatif lan kristal bisa nahan panas nganti 100 ° C, set alat makan plastik iki sampurna kanggo dipasangake karo panganan sing adhem utawa anget ing restoran, kantin, utawa wajan santai sing cepet banget. Nampilake permukaan sing mulus, peralatan CPLA kasebut kanthi gampang nglengkapi dekorasi ing papan panganan.


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Tabel Parameter Produk

Jeneng Poduct: Alat Ukur Panggang Biodegradale Bahan: CPLA
Jinis Flatware: Flatware Set Sertifikasi: Sgs, EN13432
Fitur: Sekali Pakai Eco Friendly Stock Biodegradable Panggonan Asal : Shanghai, China
Jeneng: NATUREPOLY Jinis perusahaan: Pabrik
Wektu kiriman: 20 dina Kutikula CPLA Panggunaan: Restoran, Fast Food, lan Layanan Panganan Takeaway,
Ukuran: 6 '', 6.5 '', 7 ", 7.5 '' Werna: Werna putih, Ireng lan khusus

Katrangan Produk

Sajrone njupuk lan ngirim pesen karo Alat Plastik CPLA. Set sendok garpu putih kasebut kalebu sendok, garpu lan pisau kanggo nyedhiyakake kabeh keperluan penting kanggo nyenengake panganan.

Digawe saka plastik CPLA, bioplastik sing asale saka tepung jagung, peralatan sing bisa digunakake 100% dadi kompos industri, dadi alternatif ramah lingkungan kanggo peralatan plastik tradisional. Kanthi tatanan sing inovatif lan kristal bisa nahan panas nganti 100 ° C, set alat makan plastik iki sampurna kanggo dipasangake karo panganan sing adhem utawa anget ing restoran, kantin, utawa wajan santai sing cepet banget. Nampilake permukaan sing mulus, peralatan CPLA kasebut kanthi gampang nglengkapi dekorasi ing papan panganan.

Inovasi, apik banget lan andal minangka nilai inti perusahaan. Prinsip-prinsip kasebut saiki luwih asring dadi dhasar sukses minangka bisnis ukuran menengah aktif kanggo Produk Trending China 100% Komposisi Biodegradable Meja Pakai Cpla Dinner Set 7 "Cutlery, Kita ora seneng nalika nggunakake prestasi saiki, nanging nyoba paling apik kanggo berinovasi kanggo nyukupi kebutuhan para pembeli lan kebutuhan pribadi para klien. Ora preduli saka ngendi, kita ngenteni panjaluk jinis, lan welcom kanggo ngunjungi unit pabrik. Pilih kita, sampeyan bisa gawe marem supplier dipercaya.

Produk Trending China Cutlery Biodegradable lan rega Cutlery Kompostable, Perusahaan kami makarya kanthi prinsip operasi "adhedhasar integritas, kerjasama digawe, berorientasi wong, kerja sama menang-menang". Muga-muga bisa duwe hubungan sing ramah karo pengusaha saka kabeh penjuru dunia.

Tampilan Gambar Produk

2.2
2.1
2.3
2.5
2.4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan