Hubungi Kita

Shanghai Huanna Industry & Trade Co., ltd.

Alamat

Kamar 810, No. 1958, Dalan Zhongshan Utara, Distrik Putuo, Shanghai, China, 200063

Telpon

0086-15618551265 (WhatsApp)

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Sabtu, Minggu: Ditutup

Peta Google

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita