Tas Gelembung

Katrangan singkat:

Kantong gelembung kita minangka pilihan sing paling optimal kanggo barang-barang pribadi lan barang sing ringkih utawa larang. Ana macem-macem skenario panggunaan, kayata ngirim item sing terkenal kayata ponsel, kemasan produk rapuh kayata kacamata. Kajaba iku, bisa digunakake kanggo njaga barang sing larang regane, amarga anti banyu lan buktine. Kantong gelembung duwe resistensi luh sing dhuwur lan entheng, mula ora ana sangsi manawa produk sampeyan bisa tetep apik lan aman nalika ngirit biaya pengiriman.


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Tabel Parameter Produk

Jeneng produk: Kirim Kompostable Amplop Gelembung Sing Disegel Tipe Produk: Bahan Kiriman
Werna: Putih, Kuning, Ijo, Customizable Bahan: PLA lan bahan biodegradable
Papan Asal: Shanghai, China Jeneng: Naturepoly
Nomer Model: HNM-4036P Aplikasi: Packaging Layanan Ekspres, E-commerce, Pallet Wrapping, Layanan Ngalih
Ukuran: Ukuran Khusus Kekandelan: Panjaluk Pelanggan
Pangiriman: 30-40 dina Packing: Disesuaikan
Fitur: Biodegradable, Compostable, Root-proof, Adhesive Kuat, Opaque, Percetakan Sempurna, Keamanan Tipe Bisnis: Pabrikan

Katrangan Produk

Kantong gelembung kita minangka pilihan sing paling optimal kanggo barang-barang pribadi lan barang sing ringkih utawa larang. Ana macem-macem skenario panggunaan, kayata ngirim item sing terkenal kayata ponsel, kemasan produk rapuh kayata kacamata. Uga, bisa digunakake kanggo njaga barang sing larang regane, amarga anti banyu lan buktine. Kantong gelembung duwe resistensi luh sing dhuwur lan entheng, mula ora ana sangsi manawa produk sampeyan bisa tetep apik lan aman nalika ngirit biaya pengiriman. Kita bisa ngatur warna lan ukuran tas gelembung miturut panjaluk klien. Kita bakal nyedhiyakake solusi sing beda-beda sanalika bisa nyukupi kabutuhan pelanggan. Yen ora, kita duwe sawetara tim diwasa sing bisa dihubungi pelanggan, lan pabrik bisa ngasilake tas gelembung kanthi spesifikasi lan warna sing beda. Mesthi wae, logo lan pola sing dirancang bisa dicithak. Dadi luwih becik digunakake komersial lan pribadi. Apamaneh kanggo ngirim 3C produk. Bahan sing digunakake kanggo tas gelembung kabeh alami, mula bisa dikompostasi 100% lan bisa diborodasi. Gunakake tas gelembung kanggo njaga kiriman sampeyan aman.

Keuntungan luar biasa saka tas gelembung kita yaiku bahan sing bisa dibiodegradasi. Proses produksi ora ana polusi, lan produk pungkasan bisa ditambah karo regenerasi. Ing lingkungan kompos industri, kanthong rusak bakal rusak ing 180 dina. Ing lingkungan kompos omah, tas rusak kabeh udakara 2 taun. Ing lingkungan alam, tas njupuk udakara 3 nganti 5 taun kanggo ngrusak kabeh.

Perusahaan kita terus ngladeni pelanggan kanthi kualitas dhuwur, rega kompetitif lan pangiriman tepat waktu. Kita saestu nampi kanca-kanca saka saindenging jagad kanggo kerja sama karo kita lan nambah bisnis. Yen sampeyan kasengsem karo barang-barang, monggo dihubungi. Kita seneng menehi informasi luwih lengkap.

Tampilan Gambar Produk

1.1
1.2
1.4
1.5
1.3
1.6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan