Babagan Kita

KAMI

PERUSAHAAN

Sopo KITA?

Shanghai Huanna Industry & Trade Co, Ltd darmabakti kanggo Eco lan gaya hidup sehat. Ing taun 2017 kita wis nggawe merek NATUREPOLY sing ramah alam kanthi pangajab supaya jagad iki dadi papan sing luwih apik kanggo generasi mbesuk. Perang nglawan polusi plastik luwih penting tinimbang saiki, lan NATUREPOLY yakin manawa pilihan cilik bisa nggawe kesehatan gedhe lan planet kita. Saben wong kudu ngupayakake ngilangi plastik ing saben dinane. Bahan biodegradable lan sustainable, kayata PLA (polyacid) lan tebu, mbantu kita nyedhak luwih cedhak karo urip tanpa plastik.

Perusahaan kami minangka perusahaan teknologi tinggi kanthi merek NATUREPOLY, sing duwe spesialisasi ing riset, produksi lan aplikasi produk kanthi kompos kanthi pengalaman kaya luwih saka 13 taun. Huanna duwe 2 pabrik sing dununge ing Huzhou lan Shenzhen. Kabeh produk digawe saka bahan biodegradable, sing njamin 100% kompos, lan wis lulus EN13432, ASTM D6400, Australia As5810, EU lan sertifikasi uji coba otomotif internasional liyane. Kanthi konsep "Lingkungan sing luwih apik, urip sing luwih apik", kita tetep nyedhiyakake 100% produk biodegradable, uga gaya urip sing sehat.

Shanghai Huanna Industry & Trade Co., Ltd.

Panyedhiya solusi biodegradable sajrone 13 Taun

Jerami Biodegradable

Alat Makan Biodegradable

Piala Biodegradable

Kantong Biodegradable

14

Bahan Baku Biodegradable

Keuntungan utama kita

1. Liwat 13 taun pengalaman manufaktur

Perusahaan kita wis ngembangake lan ngasilake produk biodegradable luwih saka 13 taun. Kita utamane ngekspor barang-barang biodegradable, kompos lan bisa didaur ulang, paket sing bisa disesuaikan. R&D bisa ngasilake luwih saka 10 barang anyar saben taun lan 80% produk kanggo diekspor.

2. Diwenehake dening organisasi pangujian berwibawa internasional

Kanggo NATUREPOLY, ngupayakake kualitas mesthi dadi prioritas utama. Produk kami wis diwenehi sertifikasi kualitas internasional kaya EU EN13432, ASTM D6400, Australia AS5810, sing mbuktekake manawa NATUREPOLY 100% bisa dibiji lan bisa diompostasi.

3. Layanan pelanggan profesional lan pangiriman cepet

Kanthi 2 basis manufaktur ing China, kita bisa nanggapi panjaluk klien kanthi cepet. Salesmen profesional kita duwe pengalaman lan kepengin mangsuli kabeh pitakon. Kita nawakake pengiriman pesen sing responsif lan aman menyang lokasi sing dikarepake ing saindenging jagad.  

1
2
3
1
2
3

Kabeh Sampeyan Pengin Ngerti Babagan Kita