sopo awake dhewe

INDUSTRI SHANGHAI HUANNA & TRADE CO., LTD

  • about us01

Shanghai Huanna Industry & Trade Co., Ltd. khusus kanggo gaya urip Eco lan sehat. Ing taun 2017 kita wis nggawe merek NATUREPOLY sing ramah alam kanthi pangajab supaya jagad iki dadi papan sing luwih apik kanggo generasi mbesuk. Perang nglawan polusi plastik luwih penting tinimbang saiki, lan NATUREPOLY yakin manawa pilihan cilik bisa nggawe kesehatan gedhe lan planet kita. Saben wong kudu ngupayakake ngilangi plastik ing saben dinane. Bahan biodegradable lan sustainable, kayata PLA (polyacid) lan tebu, mbantu kita nyedhak luwih cedhak karo urip tanpa plastik.